Η Εταιρία μας

Η εταιρεία KTITORS-Κατασκευαστική με έδρα την ανατολική Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει την ανακαίνιση κάθε χώρου, δίνοντας μορφή σε όλα αυτά που έχετε φανταστεί για το περιβάλλον που ζείτε ή εργάζεστε. Δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών από το 2015. Ειδικεύεται στις ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Συνεργάζεται με εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους τεχνίτες, τους οποίους καθοδηγούν οι εργοδηγοί και οι Μηχανικοί της Εταιρίας μας, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Αναλαμβάνουμε επίσης διαδικασίες που αφορούν διαχωρισμό ακινήτων, έκδοση πολεοδομικών αδειών, δημιουργία κατόψεων και φωτορεαλιστικών καθώς και μηχανολογικές μελέτες για εγκαταστάσεις αερίου-ρεύματος κτλ.

Η τεχνογνωσία και το μεράκι μας, σας εξασφαλίζει τη λύση που χρειάζεστε. Η εταιρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, λόγω της εμπειρίας του προσωπικού αλλά και της επιλογής των κατάλληλων προμηθευτών.

Στην εταιρία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σας όπως μονώσεις, θωρακισμένες πόρτες, εξωτερικά & εσωτερικά κουφώματα, κουζίνες κτλ. Πριν τις εργασίες μας, πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη,

ενώ κάθε μας έργο συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση. Βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη μας, προτείνοντας τις πλέον κατάλληλες λύσεις για αυτόν και την οικογένεια του. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε από κοντά στο χώρο σας ή στα γραφεία μας.

Συστάσεις

Χαιρόμαστε πραγματικά να λαμβάνουμε κριτικές ικανοποιημένων πελατών...που η δουλειά μας ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προσοδοκίες τους.