Η Εταιρία μας

Η εταιρεία KTITORS με έδρα την ανατολική Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει την ανακαίνιση κάθε χώρου, δίνοντας μορφή σε όλα αυτά που έχετε φανταστεί για τον χώρο που ζείτε η εργάζεστε. Δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών από το 2000. Ειδικεύεται στις ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές οικιών και επαγγελματικών χώρων. Συνεργάζεται με εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους τεχνίτες και αναλαμβάνει είτε απλές, είτε πολύπλοκες εργασίες, εγγυημένα και οικονομικά. Η τεχνογνωσία και το μεράκι μας σάς εξασφαλίζει τη λύση που χρειάζεστε. Η εταιρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, λόγω της εμπειρίας τουπροσωπικού αλλά και της επιλογής των κατάλληλων προμηθευτών.

Στην εταιρία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σας όπως ταπετσαρίες, μονώσεις, θωρακισμένες πόρτες, εξωτερικά κουφώματα, εσωτερικά κουφώματα. Πριν τις εργασίες μας, πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη, ενώ κάθε μας έργο συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση. Βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη μας, προτείνοντας τις πλέον κατάλληλες λύσεις για αυτόν. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε από κοντά στο χώρο σας ή στο γραφείο μας.

Συστάσεις

Χαιρόμαστε πραγματικά να λαμβάνουμε κριτικές ικανοποιημένων πελατών...που η δουλειά μας ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προσοδοκίες τους.